Paul Harris tildelt Pål Sørensen

Lillestrøm Rotaryklubb tildelte i sitt første medlemsmøte en Paul Harris Fellow til Pål Sørensen for sitt engasjement gjennom flere år for klubben og distriktet vårt. Utmerkelsen gis spesielt  for hans engasjement for utdeling av Realfagsprisen.  Realfagsprisen ble etablert  i 2013 og skal stimulere interessen hos de unge for fag der vi trenger viten og kompetanse nå og i fremtiden? Realfagenes stilling i skolen må styrkes. Å støtte ungdom under utdannelse er en viktig del av Rotarys internasjonale og nasjonale program.


Pål Sørensen har vært ansvarlig for en realfagspris som har blitt utvidet til å inkludere flere videregående skoler i distriktet vårt. Han har stått i bresjen for flere deltagende Rotaryklubber med og ikke minst arbeidet med å skaffe sponsoravtaler. Dette har blitt en Realfagsprisen for Nedre Romerike med årlig prisutdeling til elever i avgangsklassene ved alle syv videregående skoler i dette lokalområdet. Det var i år åttende gang Realfagsprisen ble utdelt i år.

Det er nedlagt mye arbeide fra hans side i dette. Han har gjort et solid godt arbeid for å fremme klubben gjennom dette arbeidet.


 

Møteinformasjon

Møtested: Thon Hotel Arena
Adresse: Nesgata 1
Postnummer: 2004
Sted: Lillestrøm
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Thon Hotel Arena ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse i Lillestrøm og i gangavstand fra togstasjonen.


Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS