KOMITEER / STRATEGIKOMITEEN

Strategikomiteen

Strategikomiteen har til nå arbeidet med temaene ”vennskap” og ”rekruttering og oppfølging av nye medlemmer”.
Det gjenstår nå en vesentlig oppgave:
Vi må gjøre klubben mer
synlig gjennom lokale og internasjonale prosjekter !
Vi ser det som betydningsfullt at lokalmiljøet blir informert om den til dels betydelige innsats som klubben gjør for lokalmiljøet og internasjonalt. Oppmerksomhet har konsekvenser bla for rekruttering til klubben, for samarbeid på tvers mellom klubber i lokalområdet, for å få gode foredragsholdere til oss osv.
Utfordringen blir å få oppmerksomhet først og fremst i lokale aviser, TV, radio, osv. samt å vurdere nye måter å fremme vårt budskap på. En viktig kommunikasjonskanal er også hjemmesider og elektronisk kommunikasjon med omverdenen nasjonalt og internasjonalt. Den oppmerksomhet vi kan oppnå vil avhenge av økonomisk størrelse, nyskapning og originalitet, samfunns nytte, samt kontaktnett mot sentrale private og offentlige personer og organisasjoner.
Komiteen vil vurdere nye måter å angripe problemstillingen på, også i samarbeid med Rotary distriktet og nettrelatert Rotary informasjon.

Medlemmene av de enkelte komiteene er angitt under menypunkt KLUBBEN -> ORGANISASJON


Møteinformasjon

Møtested: Thon Hotel Arena
Adresse: Nesgata 1
Postnummer: 2004
Sted: Lillestrøm
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Thon Hotel Arena ligger vegg-i-vegg med NOVA Spektrum (Norges Varemesse) i Lillestrøm og i gangavstand fra togstasjonen.Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS